Suojaa asiakkaasi ja henkilökuntasi otsonointi- ja puhdistuspalveluilla

+ Soita nyt+358 50 0553531
 • 28+Vuoden kokemuksella
 • 100+Kohdetta vuodessa

Puhdistuspalvelut

 • Otsonointi kuivasavumenetelmällä

  Kuivasavustus sopii sisäilman ja tilan pienempienkin rakojen kattavaan puhdistukseen. Virusten, bakteerien ja muiden epäpuhtauksien lisäksi menetelmä poistaa tehokkaasti myös hajuja. Puhdistuksen jälkeen tila on jo vuorokaudessa käyttövalmis.

 • Desinfiointiruiskutukset

  Desinfiointiruiskutukset sopivat etenkin pintojen puhdistukseen. Desinfiointiaineella saadaan puhdistettua esimerkiksi katot, seinät, huonekalut ja tietokoneet.

 • Pintojen puhdistus- ja siivouspalvelut

  Toteutamme myös tilojen jatkuvaan puhtaanapitoon sopivat pintojen pyyhintä- ja muut siivouspalvelut, jotka hoidetaan parhaiten puhdistukseen sopivilla puhdistusaineilla, ammattitaidolla ja erityisellä huolellisuudella.

Huolellinen puhdistus ehkäisee terveyshaittoja

Koronaviruksen ja muiden haitallisten mikrobien leviämistä sisäilman ja pintojen kautta voidaan ehkäistä huolellisella puhdistuksella. Pinnasta ja tilasta riippuen vaihtoehtoina puhdistusmenetelmiksi ovat otsoinointi kuivasavumenetelmällä, desinfiointiruiskutus ja pintojen huolellinen pyyhintä. Me Paldanilla tarjoamme puhdistusratkaisut kaikenlaisiin tarpeisiin tehokkailla ja hellävaraisilla puhdistusaineilla ja ammattitaidolla toteutettuna.

Myös puhdistustöissä turvallisuus on meille tärkeää. Tilat suojataan huolellisesti ja työntekijämme käyttävät työtä suorittaessaan asianmukaisia suojavarusteita. Käyttämämme puhdistusaineet eivät jätä haitallisia jäämiä eivätkä aiheuta vaaraa ihmisille tai tilassa oleville esineille, joten esimerkiksi kuivasavustuksen ajaksi huonekalut ja muut tavarat voidaan jättää paikoilleen.

→ Asbestipurkupalvelut

Soita arviota ja tarjousta varten tai ota yhteyttä!